En ny start, en ny början.

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Var ska jag börja? Nu startar jag om från 0,00 här på bloggen igen, dvs att alla gamla inlägg är borta. Men trots det så fyller min blogg hela 6 år detta året, så nog har jag funnits här ett tag trots att uppdateringarna har varierat från och till. Men nu är jag här för att, förhoppningsvis, stanna och blogga på precis som förr (fast med en uppdaterad och snyggare design). Nu kör vi!
 
Namnet är fortfarande Erika, jag fyller snart 20 år och är sambo med F, världens finaste pojkvän, sedan augusti 2013. Vi har två bebisar som ni ser ovan, våra två underbara kissekatter Azlan och Zelda. För snart ett år sedan (sju månader rättare sagt) tog jag studenten, sedan pluggade jag vidare i en termin och nu är jag redo för att se vart världen tar mig! Är verkligen i mitt bästa mode just NU, livet är så himla bra på alla plan och jag är så taggad på att ta mig an det. Allt är möjligt - glöm aldrig det!

Postat av: marina

sv. Tack så mycket!

2014-01-21 @ 18:16:41
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Cindy

Japp, jag vet att du är tillbaka! Gick direkt in på din blogg när jag kom hem efter skolan haha! Har längtat så länge efter den här dagen då du ska börjar blogga på heltid igen ;*

Haha, men jag har haft så mycket att göra men japp ska börja skärpa mig :D

2014-01-22 @ 00:35:51
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se
Postat av: Ronja

Härliga bilder :)

2014-01-22 @ 23:19:36
URL: http://rustandstardust.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!
URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback


RSS 2.0