You have nothing to lose.

We♥It || Difficult doesn't mean impossible. It simply means that you have to work hard.

Wanna be with you all alone

Niall Horan - Slow Hands
 
Jag fastnade inte för låten första gången jag hörde den, men nu tycker jag den är riktigt bra. Speciellt denna akustiska!

Do you know how loved you are!

Lindex || Omlottröja 119:-, hoodtröja 179:-, jump-in med huva 199:-
 
Vi har en ganska bra garderob till mini so far. Men det slog mig att vi nog behöver lite mer koftor och varmare tröjor, för t.ex. kallare sommarkvällar och hösten som väntar sedan. De första två här ovan älskade jag och de tåls att spana in!

What if today was the only day of the rest of your life.

Några filmer jag har hunnit med den sista tiden. "Power rangers" (2017) handlar om fem gymnasieungdomar som tvingas inse att de måste bli någonting extraordinärt när deras stad, och världen, är på väg att förgöras av ett hot från rymden. De är utvalda av ödet och måste bli Power Rangers innan det är försent. I "Before I fall" (2017) möter vi Sam. 12 februari är bara en annan dag i hennes charmiga liv, tills det visar sig vara hennes sista. Hon återupplever samma dag under en vecka där hon försöker lösa mysteriet kring sin egen död. Tyckte denna film var spännande! 3 av 5 respektive 4 av 5

Happy summer days ♥

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Här har ni en trött blivande mamma! Med tanke på slutet av graviditeten så vaknar jag många gånger under nätterna, men så är det. Glömde nämna i helgen att han numera är fixerad också, skönt att veta. Förra veckan var annars lugn, allt var bra hos barnmorskan och vi hade en fin kväll med familjen på midsommar samt vänner på lördagen. Igår träffade jag en fin vän och så behövde vi ta tag i städningen här hemma. Nu är det dock dags för de sista dagarna av juni (redan!!) och jag har inget planerat so far, men vila är behövligt. Till helgen är det dock den årliga marknaden här så där lär vi befinna oss då.

Stay home and shop online

H&M || Ribbad klänning
 
Jag nämnde för några veckor sedan att jag köpt en klänning från H&M's vanliga avdelning, jag passade faktiskt även på att klicka hem en till fast i grått. Perfekta nu med magen och sitter inte alls åt samt att de funkar utmärkt sedan efter också!

Graviditet - vecka 37!

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Nu är vi inne i vecka 37 och precis som min gravidapp säger så är det nu det börjar närma sig! Checklistan inför bebis ankomst är nu helt färdig, för som jag nämnde tidigare i veckan har vi nu fått in babyskyddet med bas i bilen samt packat det vi kan (just nu) i BB-väskan. I måndags var det prick en månad tills mini är beräknad och där återstår i princip 10% av graviditeten. Jag har också börjat dricka hallonbladste i förebyggande syfte, får se om det kan vara till någon hjälp under och efter förlossningen. Annars är det som sagt tungt, mycket är jobbigt nu och jag har en del värk till och från. Kom nu! 

To change the world, you must first begin with yourself.

We♥It || You must be the change you want to see in the world.

Now I can't find the key without you

Clean Bandit ft. Zara Larsson - Symphony
 
Jag är inget stort fan av Zara, det bör jag erkänna. Men ibland görs där låtar som hon minsann gör bra, gillar även videon!

There's something for everybody at picnic day!

Nille || Picknick-korg 129,90:-, servetter 10:-, picknickpläd 99,90:-, drickburk med sugrör 15:-/st, kylklamp 10:-/st
 
Är det något jag hoppas det blir mycket av i sommar så är det picknick-stunder. Det kvittar om det är på stranden, i skogen eller på någon gräsmatta någonstans. Det är så mysigt! Här ovan har Nille lite produkter som är helt perfekta att ha med.

His time has come.

Jag har inte sett Wolverine-filmerna innan, men valde ändå att kolla på "Logan" (2017) tillsammans med mannen. Jag kände inte att jag behövde mycket "bakgrundsfakta" för att förstå den. I en nära framtid tar Logan, som är ganska sliten, hand om en sjuk professor X. De gömmer sig nära den mexikanska gränsen, men Logans försök att hålla dem undangömda från världen och sitt förflutna ställs på sin spets. En ung mutant anländer och hon visar sig förföljas av mörka krafter. 4,5 av 5

Hello, I'm new here

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Förra veckan blev som jag nämnde då. Helgen bjöd sedan även på att titta på mannens fotbollsmatch och så avslutade vi dagen på stranden med vår hund. Igår tog vi tag i att tvätta bilen samt städa den invändigt och passade då även på att "installera" babyskyddet. Nu är alltså även det redo! BB-väskan likaså. Denna vecka är annars lugn, har ett BM-besök och sedan är det förstås midsommar som firas hos la familia. Vi ska träffa fina vänner till helgen med. Njuter verkligen till fullo!

I solemnly swear that I am up to no good!

Wish || Blandade artiklar
 
Jag var väldigt skeptisk till denna sida ett bra tag. Tyckte det lät lite väl bra och funderade också över kvaliteten på varorna. Men för ett tag sedan så fick jag och min man ändå lust att "prova", här ovan kan ni se lite av det vi köpt till mini. So far är jag nöjd, vissa grejer är bättre än andra men det får man ju även räkna med beroende på priset! Har ni beställt från Wish?

Graviditet - vecka 36.

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
I torsdags gick vi in i vecka 36. Denna vecka hade vi även det sista tillfället på profylax-kursen, väldigt bra övningar att ha med sig till förlossningen tycker jag samt väldigt bra tips till sin man/sambo/partner. Varje vecka just nu är också en vecka närmare målet - att få träffa vår pojke! Det mesta är även tungt just nu, vilket är helt förståeligt, därför hoppas jag att han vill dyka upp tidigare än beräknat datum. Har jag förresten nämnt hans hicka i magen? Har nog känt det över någon månad nu, verkligen så häftigt. Annars är han ganska snäll mot mig där inne, får i princip inte ont av några rörelser. Lilla mini 

Be so busy loving your life ★

We♥It || In between goals is a thing called life, that has to be lived and enjoyed.

It's like we keep coming back for more

Martin Garrix & Dua Lipa - Scared to Be Lonely
 
Gillar verkligen soundet på denna låt och tjejens röst passar så himla bra in. Texten gillar jag också, väldigt tänkvärd!

Everyday is a fashionshow and the world is the runway!

GinaTricot || Blus 249:-
 
Det är verkligen så längesen jag var inne på Gina Tricot, tror inte jag varit i en fysisk butik under hela graviditeten. Det får jag göra inom en snar framtid, har ju inte allt för amningsvänliga kläder så det bör jag försöka hitta. Annars var dessa fina!

Sometime you have no option.

Fler roliga filmer att skriva om. "Central intelligence" (2016) handlar om Bob, en CIA-agent som en gång i tiden var klassens största mobboffer. I samband med en återförening på den gamla skolan rekryterar han Calvin, skoltidens coolaste snubbe. Vad som händer därefter får ni se! I "Baby-bossen" (2017) möter vi den ovanliga bebisen med kostym. Filmen handlar om hur nykomlingen i familjen kan vända upp och ner på hela ens tillvaro men det är samtidigt en hjärtevärmande historia om vikten av sin familj. Där kommer 7-åriga Tim in som också finns med i filmen. 3,5 av 5 respektive 4,5 av 5

Be in love with your life, every minute of it

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
En sista titt från minis rum kan ni se lite halvt i mitten här ovan. Allt är typ färdigt där och det sista på listan innan han anländer tänkte vi bocka av till helgen! Annars var förra veckan fin, fick gjort en del de lediga dagarna och utöver några lugna dagar har jag spenderat tid med min mor. I lördags hade vi även fina vänner över på grillmys. Denna vecka kör jag/vi med en del fulla dagar; ska bland annat på en studentfest, profylaxkurs och hjälpa till hemma hos la familia. Sedan väntar Pinchos på fredag igen fast denna gång med min familj, hihi, mums! Men vad gör ni om dagarna då? Jobbar? Har lov?

Shopping is a good idea!

Mio || Vägghylla "Elton"
 
Här har vi det senaste inköpet och den sista "delen" till minis rum. Nu äntligen är vägghyllan på plats och det blev så fint. Har faktiskt även köpt hem en ny klänning och shorts från vanliga sortimentet på H&M som ändå passar nu med magen. SÅ nöjd!

Graviditet - vecka 35.

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Förstår knappt att tiden går så fort. Vecka 35 är här och ja, magen växer och sjunker. Tidigare i veckan var vi på första tillfället av psykoprofylax-kursen som var himla bra, i veckan väntar nästa tillfället. BM-besök hade jag också inbokat och även där såg allt fint ut! Han ligger med huvudet ner just nu men är inte fixerad ännu, men vi hoppas såklart han behåller samma position och inte vänder på sig. Lilla mini börjar minsann bli stor och det märks på rörelserna där inne och magen har även börjat öva sig med sammandragningar. Det känns att vi börjar närma oss slutet och vi är så förväntansfulla! 

Always look on the bright side of life

We♥It || Remember you are just a human and you will make mistakes.

You're just like poison in my veins!

Robin Stjernberg - Feed On My Love
 
Det är inte mycket man har hört från denna kille, men han gör ju mycket annat inom musiken också. Bra hur som helst!

Let your light shine.

Rusta || Solcellsbelysning 59,90-79,90:-
 
Nu när vi gjort så fint där ute behövs det även lite mysigt ljus förstås. Än så länge har vi en solcellslampa från IKEA i paviljongen men att smycka ut med lite sådant här hade också varit fint. Gillar speciellt sista som gärna får pryda borden!

Beaches ain't ready

I söndags såg vi "Baywatch" (2017). Jag är inte mycket för komedier överlag, men denna var rolig. Krävs bra skådespelare för sådant! Filmen handlar om Mitch och hans nyanställda, samt yngre, kollega Matt Brody. De försöker tillsammans sätta dit ett kriminellt gäng som slagit klorna i kuststaden där båda dessa arbetar som livräddare på stranden. 4,5 av 5

Always be yourself, unless you can be batman!

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Kan väl börja med att säga att de två första bilderna ovan är en sneak peek från minis rum som vi är väldigt nöjda med! Endast en stor vägghylla som fattas där nu. Annars, som nämnt, har jag nu gjort färdigt tre år på högskolan och endast en termin återstår, hur galet? Var ute med tjejerna och åt på Pinchos i fredags för att fira det. Annars har det varit en lugn helg med bland annat familjemys men även bio igår. Idag har vi tagit dagen som den kommer och likaså blir det imorgon. På onsdag är det dags för profylaxkurs som ska bli mycket intressant, bm-besök på torsdag men utöver det en tom vecka.

Say hello to summer.

IKEA, Jysk || Paviljong med gardiner, loungeset
 
Det är inte bara inomhus det behöver fixas till ibland, utan har man trädgård ska den också skötas om. Vi har även ett stort trädäck som vi prytt med en paviljong, men då den gamla gjort sitt fick det bli en ny. Samtidigt passade vi på att införskaffa setet till höger. Ni kan ju tro att det blir många sena sommarkvällar där ute men också många mysiga sommarfrukostar!

Graviditet - vecka 34

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Veckorna bara springer på. Nu är vi inne i vecka 34 och det märks att vi börjar närma oss! Kroppen är väldigt tung och det krävs inte mycket innan jag behöver pausa en stund. Fötterna får verkligen bära på det tunga och lite då och då svullnar de upp. Fortsatt ryggont ibland också samt att det börjar bli obekvämt hur jag än ligger i sängen när det är dags att sova. Men annars är jag så tacksam att jag mår så bra som jag gjort, en hel del grejer får man faktiskt räkna med. Snart är han här! 

It's the little things in life!

We♥It || Life quote.

The story's told in so many ways, it never really gets old.

Frans - Liar
 
Det vi fått höra från Frans sedan mello är verkligen bra, som denna t.ex. Jag kan bara se att det kan gå framåt härifrån!