Family isn't just an important thing it's everything.

Så länge varade det, tänker ni. Men förra veckan var upp till bevis och jag har väl kommit fram till att kan jag inte göra något till 100% så gör jag helst det inte alls. Det är familjen som får de där 100 procenten och att känna att jag måste klämma in bloggen där är inte rätt, för det krävs tid när man har en blogg om man vill göra det godhjärtat och tvärtom. Jag har fullt upp med min son om dagarna, vår lilla kille Colin som blir ett halvår imorgon. Det händer saker hela tiden nu, jag har så mycket att se framemot detta året och jag vill suga in varje liten del av det! Att vara "här och nu" i livet. Jag önskar er allt gott och tack

ETT VINTERPARADIS FRÅN DECEMBER

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika || Canon EOS 1200D + 18-55mm

Don't wait. Life goes faster than you think!

We♥It || Take the risk or lose the chance.

Happiness is buying baby clothes.

KappAhl || Bodys 99-129:-, Byxor/leggings 99:- och jumpsuit 199:-
 
För inte så längesen slängde jag iväg en beställning på KappAhl, man kan ju inte annat än att älska Newbie? Jag älskar de nya kläderna de fått in nu dessutom med bondgårds-tema och den blåa färgen är ju himla fin! Det är så roligt att shoppa bebiskläder.

What feels like the end is often the beginning

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Återigen, heej! Efter att Colin kom till oss i somras så har vi bara njutit av varandra och kommit in i familjelivet, som är alldeles underbart. Samtidigt har jag lyckats ta mig igenom min sista termin på högskolan och som jag skrev i årsresumén tog jag examen i fredags - så nu är jag förskollärare. Fantastiskt! Men jag ska fortsätta min mammaledighet ett bra tag framöver vilket också ska bli underbart. Annars har det hänt en del under tiden jag inte varit här, men det mesta kan ni nog läsa i föregående inlägg. Senaste veckan har annars varit ganska lugn och vi avslutade den med lite shopping igår. Jag hoppas ni haft det super!

And now we welcome the new year!

Det var minsann ett tag sedan sist och 2018 är här, så vad passar inte bättre än en resumé av föregående år i punktform?
 
EXAMEN, avverkade termin 6 och 7 och tog förskollärarexamen i fredags ★ Var gravid mer än hälften av året ★ Fyllde 23 år  Var på RUL och fick veta att vi väntade en pojke ★ Njöt av bebis i magen ★ Överraskades med babyshower ★ Hade en gravidfotografering ★ Årliga besöket i Helsingör ★ Föräldra- och profylaxkurser ★ Firade 1-årig bröllopsdag med F ★ Blev mamma till vår fina Colin i juli ★ Skaffade en ny bil ★ Mysiga stunder med nära och kära ★ Bollade studier med mammaledighet ★ Blev med iphone 8 ★ Njöt av livet och vår lilla familj ★ Colins utveckling ★ Dop för Colin i november ★ Jul på Liseberg ★ Firade 6 år med F ★ Köpte biljetter till två konserter i år: Darin & Ed Sheeran ★ Ett underbart år ★ Hur var ert år?