Deltävling 1 - Malmö.

Imorgon så drar Sveriges musikfest igång - melodifestivalen 2014. Jag totalt älskar allt som har med detta spektakel att göra och lär väl alltid göra det, trots att det blir sämre och sämre för varje år som går. I år dyker också många nya ansikten upp men i denna deltävlingen är det bara rent skit nästan alltihop, förutom Helena Paparizou som har en helt okej låt. Ser ni på mello?

Where there are gods, there are monsters.

Ger er ännu ett tips denna torsdag, denna gången hyllar jag "Percy Jackson och kampen om åskviggen" (2010) och "Percy Jackson och monsterhavet" (2013) som ingår i ledet fantasy - vilket jag är förälskad i! Dessa filmerna riktar in sig på gudar och grekisk mytologi med en massa äventyr till höger och vänster och fler filmer lär det bli vilket är ett stort plus. 4 av 5

Right now: snow and a busy week!

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Jag har haft/har en hektisk vecka framför mig, minsann. Provjobbade på ett jobb i måndags och jobbar länge på dagiset hela denna veckan, woho, och dessutom har jag mycket som ska göras efteråt. Helgen är också fullbokad, men det älskar jag och ser det bara positivt - där är mycket att se framemot helt enkelt. Denna helgen bjuder på fredagsmys med F's syster, maskeradfest och förhoppningsvis lite shopping ovanpå det på söndag. Sounds good to me! Vad har ni för kommande planer?

P e r f e k t i o n av sin sort.

Forever21 || Outfits
 
Kylan håller sig kvar här i Skåne och fyller dessutom på med snö, vintern är ett faktum! Därför älskar jag att sitta och titta på sådan här inspiration i form av - tjocka koftor, snygga brallor, blusar men även kjolar (drömmer mig bort). Jag hjärta kläder.

Live life to the fullest

We♥It || You only live once, but if you do it right, once is enough.

It will take what you love most!

Öppnar upp en ny kategori här: filmer, där ni hittar tips på bra filmer jag sett. De senaste i ledet är "Insidious" (2010) och "Insidious Chapter 2" (2013) som är två rysare/skräckfilmer som helt klart får mig fängslad. Älskar ni precis som jag allt det här med hemsökta hus, demoner och liknande så tycker jag helt klart att ni ska krypa upp i soffan och se de här två! 5 av 5

Dear Darlin’, please excuse my writing.

Olly Murs - Dear Darlin'
 
Den här killen är verkligen en himla duktig artist med flera bra låtar i bagaget, men denna låten är bäst hittills, om ni frågar mig!

I can't wait for spring to come ★

Ellos || Sneakers
 
Här skulle egentligen vara en egenfotad bild, men jag märkte ju att jag inte har någon sladd till kameran, dumt. Hur som helst så fick jag hem mina skor idag, de ni ser ovan (ja, jag visade de innan "förändringen") och de var lika döhäftiga i verkligheten, det är bara jag som ska komma in i att inte använda svarta skor, haha! Nu vill jag mer än gärna ha vår och en varm sol. LOVE

So much to do, so little time.

We♥It || Life.
 
Jag mår fantastiskt bra, gör ni det också? Idag och igår har varit långa dagar med jobb, har nämligen vikarierat på ett dagis här i närheten som jag brukar göra lite då och då.  Det är verkligen superkul! Nu tar jag dock en för tidig helg fylld med en hel del planer; så som att se på fotbollsmatch, ut och äta/spela bowling med F's kompis och hans flickvän, träning osv. Det är alltid skoj att få träffa helt nya människor och utöka bekantskapen lite, tycker jag. Hoppas ni får en super duper bra helg. ♥

Go hard or go home

H&M, Ellos || Löpartights 299:- respektive 399:-
 
Efter tre års lathet så har jag äntligen börjat träna, tre träningspass med övningar hemma och en löptur i veckan är en bra start, speciellt då jag bara gör detta för att må bra. Hade mer än gärna velat utöka garderoben med ett par löpartights! Tränar ni?

Let’s dream away from here tonight!

Darin & Eagle-Eye Cherry - Dream Away
 
Missade ni "En resa för livet" förra tisdagen så missade ni verkligen något, var med och kolla på del 2 den 28/1. Programmet handlar om att några artister besöker ett av världens fattigaste områden, Filippinernas huvudstad Manila, och det är minst sagt berörande. Denna låt ovan går att köpa där pengarna går direkt till SOS Barnbyar, ett fruktansvärt bra initiativ tycker jag!

En ny start, en ny början.

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Var ska jag börja? Nu startar jag om från 0,00 här på bloggen igen, dvs att alla gamla inlägg är borta. Men trots det så fyller min blogg hela 6 år detta året, så nog har jag funnits här ett tag trots att uppdateringarna har varierat från och till. Men nu är jag här för att, förhoppningsvis, stanna och blogga på precis som förr (fast med en uppdaterad och snyggare design). Nu kör vi!
 
Namnet är fortfarande Erika, jag fyller snart 20 år och är sambo med F, världens finaste pojkvän, sedan augusti 2013. Vi har två bebisar som ni ser ovan, våra två underbara kissekatter Azlan och Zelda. För snart ett år sedan (sju månader rättare sagt) tog jag studenten, sedan pluggade jag vidare i en termin och nu är jag redo för att se vart världen tar mig! Är verkligen i mitt bästa mode just NU, livet är så himla bra på alla plan och jag är så taggad på att ta mig an det. Allt är möjligt - glöm aldrig det!