To get away clean they have to play dirty!

Lite action denna gång. "Parker" (2013) är en film med Jason Statham, en grym skådespelare. I denna är han en tjuv, med ovanlig yrkesetik, som blir lurad och lämnad av sina kolleger. Förklädd och med hämnd i sikte, med en kvinnlig kontakt på insidan, försöker han få tag på bytet efter gängets senaste stöt. "Extraction day" (2014) handlar om Jacob som vaknar upp på ett lager utan minne och ingen aning om vem han är. En kvinna hjälper honom att fly, samtidigt är en terroristorganisation på väg att släppa ett virus. Vem ljuger, vem talar sanning och vem bör han lita på? 4 av 5 respektive 2,5 av 5

I'm in love with summer.

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Hela föregående vecka blev väldigt fin. Med jobb på schemat, härliga stunder i solen och ett färdigställande av både ett enskilt delprov och ett med gruppen - då kan det inte bli fel. Det innebär att jag är helt färdig med fjärde terminen, förutom opponeringen som sker på onsdag. Annars väntar jobb även denna vecka, jag har en klipptid och på fredag ska det firas att min bror tar examen från högskolan. Resterande av långhelgen är ÄN oplanerad, men vi är duktiga på att komma på saker!

A room without books is like a body without a soul

We♥It || Books
 
Denna kategori används inte alls så flitigt, vilket är hemskt tråkigt. Tyvärr tar plugg och högskolan upp mycket av tiden men nu när jag snart går på ledighet, från plugget, så ska jag verkligen ta mig tid till att läsa. DÅ borde där finnas tid kan man tycka. Jag har verkligen många bra böcker i hyllan nu som ivrigt väntar på att jag ska plocka ner dem, läser ni något?

Your body is an empty canvas!

Piercingkungen.se || Helix/Tragus piercing
 
Vanligtvis brukar jag handla på piercing.nu då jag köper nytt till mina hål i örats övre brosk, men denna gång hittade jag det jag sökte på hemsidan ovan. Är i behov av en ny till mitt nedersta hål och denna piercing med en klar sten lär bli finfint.

Enjoy life today, tomorrow may never come.

We♥It || You're always one decision away from a totally different life.

Wish we could turn back time, to the good old days

Twenty One Pilots - Stressed Out
 
Det händer väl i princip varje gång man kör bil; då spelas denna låt på radion. Men inte mig emot, jag gillar den verkligen!

Good design can make you happy!

IKEA || Utdragbara bord 1995:- respektive 1695:-
 
Just nu har vi ett enkelt fyramansbord och visst, det funkar för oss. Men det hade varit perfekt att ha ett som dessa ovan - plats för fyra men när det är utdraget är där plats för sex. Lutar i så fall åt det till väster, så himla fint. Tips till er med!

Every child needs to feel loved.

Jag vet att ni alla inte gillar skräck mer för en som gör; varsågoda. "Paranormal activity 5: the ghost dimension" (2015) är likt tidigare filmer. I denna måste en familj skydda sin dotter från en ond demon som har en hemsk plan. Tidigare filmer vävs in i denna historia. "The Boy" (2016) handlar om Greta, som får en chock när hon börjar sitt jobb hos en brittisk familj. Sonen Brahms är inte som andra, han är en docka. När Greta gång på gång bryter de regler som familjen satt upp för hans skull så börjar de otäcka och oförklarliga sakerna hända. Är dockan levande? Två väldigt spännande skräckfilmer! 5 av 5

If it's meant to be, it will be

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Det blev minsann en fin helg och idag spenderar jag bara tiden på att plugga. Har inte mycket kvar på mitt arbete nu! Utöver det har jag jobb inplanerat i veckan, samt handledning på högskolan och en träff med min grupp för att slutföra en uppgift med dem. Sedan bjuder helgen på överraskningsfest men också en grill- och myskväll med min fästmans familj. Ser verkligen framemot den och hoppas givetvis på fint väder, som faktiskt verkar ha kommit tillbaka! Ha en superfin vecka nu.

I'm doing this for me!

We♥It || Life quote.

It's in the air, it's in my blood, it's rushing on.

Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling
 
Man kan inget annat än att älska denna låt, den är hur härlig som helst. Jag vill bara upp och dansa och jag dansar aldrig.

Laundry, the never ending story

Förvara || Burkar för tvättmedel 189:-/st
 
Har varit på jakt efter sådana här plåtburkar ett tag och kom över dessa. Himla perfekta och fina att ha framme, tvättmedel brukar ju inte komma i så fina förpackningar precis. Har ni sett några liknande någon annanstans? Dela gärna med er!

Every legend has a beginning!

Det var ett tag sedan jag såg dessa. "Pan" (2015) är en nytolkning av den klassiska berättelsen om Peter Pan. Vi får alltså följa en föräldralös pojke som blir borttrollad till Neverland, där han stöter på faror men också roligheter. Dock inte lika bra som originalet! "A gift of miracles" (2015) handlar om Darcy, en ung och pragmatisk karriärkvinna. Hennes liv ställs på ända när hon hittar en lista med saker som ska ges bort - skriven av hennes mor innan hon dog. Feel good-film! 3 av 5

Some things just fill your heart without trying.

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
I fredags var det ju fredagen den 13:onde, vilket visade sig bli en turdag då min familjs hund fick sina valpar. Jag dör verkligen söthetsdöden, de är helt underbara! Annars blev det en grillkväll med vänner och sedan en fortsatt fin helg. Utöver det skriver jag bara på mitt sista arbete för denna termin eller jobbar, i princip. Mycket bröllopspyssel blir det också! Ser ut att bli en lugn helg dessutom, det enda som är inplanerat är en grill- och myskväll med fina vänner. Är allt fint med er?

Everything you can imagine is real

ÖoBJotex || Krukor i zink och gardinkappa
 
Är det inte bröllopet som det läggs pengar på så är det hemmet. Men inte mig emot! I samband med att vi köpte utemöbler så fick en del krukor också hänga med hem, så nu har vi det finfint på trädäcket. Men också inne i form av en ny gardin!

Be a good person, but don't waste time to prove it!

We♥It || There is always always something to be thankful for.

In a sea of people, my eyes will always search for you ♥

We♥It || Wedding.
 
Det händer mycket på denna fronten just nu! Med 62 dagar kvar har vi hindersprövningen hemma och godkänd samt att vi varit en sväng till Tyskland och fått en hel del dryck till bröllopet avklarat. Annars har vi varit och beställt samtliga blommor hos floristen, vilket känns så kul. Min fina vän, även min tärna, ska fixa håret på den stora dagen - så det har vi också "provat". Inom närmsta veckan ska jag även iväg för första provsminkningen. För tillfället är vi också igång med pyssel till dekorationerna i lokalen, sedan ska jag snart också sy upp min klänning den lilla bit den behövdes. Mycket i rullning alltså.
 
Med tanke på att vi snart är framme vid dagen D ska även förlovningsringarna snart skickas iväg för putsning. Den sista maj är det sista OSA-datumet så därefter kan vi även börja med sådant vi inte kan göra än, som t.ex. bordsplacering och så vidare. Något att fundera över för er som också planerar bröllop är vad ni tycker är viktigt, för att slippa allt överflödigt! 

Eurovision Song Contest 2016.

Ikväll smäller det hörreni! Som ni redan vet älskar jag denna musikfest och nu är vi inne på slutspurten. Jag har väldigt svårt att "se" någon vinnare i år, det är verkligen så svårt! Favoriterna blir nog ändå Sverige, Ungern, Australien, Ryssland och Litauen. Sedan lär väl säkert fler glänsa under kvällen, så det kommer verkligen bli mer än spännande! Heja, heja.

A million hearts of a million people

Freddie - Pioneer
 
Varje år hittar jag min låt i ESC, det brukar inte vara något vinnarmaterial, men det är min personliga favorit. Älskar rösten!

The voices told me to buy more shoes!

DinSko || Ballerinaskor 249:-
 
Mina ballerinaskor tycks alltid gå sönder, dålig kvalité eller överanvändning, det är frågan? Hur som helst lär jag nog behöva köpa mig ett par nya i år igen och dessa ovan föll mig i smaken. Hade dock önskat ett silvrigt spänne istället för guld!

Prepare for bloody hell.

Lite action bjuder jag på denna gång. "Lost in the sun" (2015) handlar kort och gott om småtjuven John som, osannolikt, finner en medbrottsling i tonårspojken Louis som nyss blivit föräldralös. I "London has fallen" (2016) avlider plötsligt den brittiska premiärministern under mystiska omständigheter. Då samlas alla ledare för att närvara vid hans begravning - något som ansågs vara den mest skyddande tillställningen, men som snabbt förvandlas till en kupp för att mörda världens mäktigaste ledare. Hur gör de för att förhindra det? Denna film håller en fast hela tiden. 2,5 av 5 respektive 4 av 5

Earth laughs in flowers

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Herregud vad jag njuter av livet, underbart! Långhelgen resulterade i en massa fix i trädgården, en hel del solande och annat som jag nämnt tidigare. Igår blev jag klar med VFU:n så nu är det uppföljning på högskolan på torsdag, sedan plugg inför de sista delproven som gäller. Annars är det ESC-vecka, med start för första semifinalen ikväll. Åh, jag älskar det. Sedan ska jag och fästmannen hjälpa till på en hundutställning på lördag innan det blir ESC-finalen på kvällen. Det blir en bra vecka!

I'm ready for the summer nights!

Biltema || Terassbord och stolar
 
Som ni flesta uppelvt så har vädret varit helt fantastiskt den senaste veckan. Därför kände vi att vi verkligen fick göra slag i saken och köpa utemöbler, vilket blev SÅ bra! Snyggt med det gråa och det vita glaset på bordet - lär bli många kvällar där.

Imagination has no age and dreams are forever.

We♥It || I hope you find it some day, whatever it is.

I know that I'm running out of time

Pink - Just Like Fire
 
När det kommer till denna kvinna gillar jag henne i perioder, helt beroende på låtarna. Såklart. Detta är en som jag gillar!

Liking what you do is happiness!

GinaTricot || Shorts 199:-
 
Vilket kanonväder maj har bjudit på - låt det få fortsätta såhär. Det ska bli underbart att få lite färg på kroppen igen och att kunna bära shorts. Jag älskar modellen ovan, typisk "chinos"-look, enkelt men stilrent. Behöver dessutom ett par, tips tips!

Earth is a memory worth fighting for.

"Oblivion" (2013) var verkligen en bra men smått förvirrande film. Den handlar om en framtid där Jack är en som reparerar drönare nere på jorden, planeten förstördes dock 60 år tidigare. På grund av krig blev jorden obebolig och folk fick bosätta sig på Saturnus. Trots att Jacks minnen har raderats får han drömmar om en kvinna och han börjar ifrågasätta sitt uppdrag. "Joy" (2015) är inspirerad av Joy Manganos liv, en uppfinnare och entreprenör som startar ett stort familjeföretag. 4 av 5

Don't dream your life, live your dreams

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika
 
Vad allt känns härligt just nu, helgen blev hur bra som helst och lite valborgsfirande hann vi även med. VFU:n börjar gå mot sitt slut då jag tar långhelg nu, sedan har jag bara måndag kvar där. Det har varit så lärorikt och roligt! "Ledigheten" innebär dock en massa annat roligt som ska göras - vi ska iväg och handla lite grejer till uteplatsen/trädgården, beställa saker till bröllopet, iväg på F's match och åka till Tyskland (handla till bröllopet). Hört att det ska bli finfint väder ovanpå det, woho!

Let's have some fun in the sun!

©http://icanpikan.blogg.se || Bikini - H&M
 
För bara några dagar sedan tipsade jag er om denna bikini, senare under dagen när jag och F var iväg för att shoppa så var jag bara tvungen att spana in den (fast en med mönster). Den var superfin, satt bra och var billig. Går det att bli mer nöjd?

Dream big and dare to fail.

We♥It || And then I realized adventures are the best way to learn.

DAGS ATT TA OSS AN ÄNNU EN VÅRMÅNAD ★

©http://icanpikan.blogg.se || Icanpikan - Erika || Canon EOS 1200D + 18-55mm